Strip Turnhout


‘Popeye’-film op komst

Nadat deze week al bekend was geraakt dat Marvel Entertainment stripverfilmingen zoals ‘Ghost Rider’, ‘Thor’, ‘Avengers’ en ‘Captain America’ gaat maken, mogen we nu ook ‘Popeye’ aan dit lijstje toevoegen.Dat zei Avi Arad, Chief Creative Officer bij Marvel in een interview dat hij gaf in Variety. Het gaat hier over een computergeanimeerde film van de bekende matroos die de spinazie een recordverkoop bezorgde. Zo maakt ‘Popeye’ na 30 jaar zijn heroptreden op het grote scherm. Eerder liep in 1980 in de bioscoop al een ‘Popeye’-film met Robin Williams in de hoofdrol.

Begin dit jaar vierde de stoere stripheld van Elzie Segar nog zijn 80ste verjaardag.  ’Popeye’ is trouwens niet de enige stripheld die als computeranimatie in de filmzaal te zien zal zijn. Ook ‘De Smurfen’ zullen binnenkort computergeanimeerd op het scherm te bewonderen zijn.


25 September 2009, 15:20 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina