Strip Turnhout


‘Titeuf’-auteur Zep verrast met ‘Happy Sex’

'Happy Sex' van Zep. 'Titeuf' voor volwassenen.

Uitgeverij Daedalus brengt in september ‘Happy Sex’ uit, een one-shot met gags over seks. Niet de moeite om hier al te veel aandacht aan te besteden? Wel als je weet dat het expliciete album van de hand van Zep is, de bedenker van de succesvolle jeugdstripreeks ‘Titeuf’.

Althans in Frankrijk is de reeks een megasucces. In Vlaanderen loopt het echter niet storm voor de gekuifde stripheld, al kan daar misschien wel verandering in komen wanneer de ‘Titeuf’-langspeelfilm volgend jaar in de bioscoop loopt . Zep, pseudoniem voor Philippe Chappuis, slaagt met ‘Happy Sex’ een heel andere weg in. De weg die alleen volwassenen mogen bewandelen (en vooral lezen) maar waar wel de typische humor van de Zwitserse succesauteur de serieux rond het erotische werk relativeert. ‘Titeuf’ voor volwassenen, noemt Zep zijn ’Happy Sex’. Uitgeverij Daedalus brengt dit jaar nog meer Zep-materiaal op de markt. In november verschijnt ‘Happy Girls’ en in december volgt ‘Happy Rock’. Beide albums werden al eerder door Dupuis uitgegeven als ‘Meisjes met Pit’ en ‘Harde Muziek en Doffe Ellende’.

‘Happy Sex’ verschijnt in september 2010 en zal €14,95 kosten.

31 August 2010, 16:54 admin

Hubert van Ben Gijsemans als lied

28 March 2020, 09:25 Roel

Fandag van De Fameuze Fanclub

11 March 2020, 08:00 Roel

De (nobele) kunst van het tekenen!

9 March 2020, 10:14 Roel

POST COMICS

6 March 2020, 20:18 Roel

‘Drieman’ van Wide Vercnocke

28 February 2020, 19:48 Roel

9 Leuvense jongeren presenteren kortstrip in boek

12 February 2020, 20:59 Roel

Save the date: Grafixx Extd. 4

8 February 2020, 11:31 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina