Strip Turnhout


Zack Snyder regisseert nieuwe ‘Superman’-film

De nieuwe ‘Superman’-film, die in 2012 in de bioscoop wordt verwacht, wordt geregisseerd door Zack Snyder. Dat meldt de filmwebsite Deadline.com.

De Amerikaanse regisseur tekende al eerder voor de regie van de stripverfilmingen ‘300′ en ‘Watchmen’ en stond op de lijst van favorieten van producer Christopher Nolan, die ook verantwoordelijk was voor de kaskrakers ’Batman Begins’ en ‘The Dark Knight’. “Ik ben al een hele tijd een groot fan van Superman. Hij is de koning van de superhelden”, vertelt Snyder op de filmwebsite. Filmmaatschappij Warner Bros wil de nieuwe ‘Superman’-film in 2012 in de zalen. Wie de rol van Clark Kent, het alter ego van de man van staal, op zich zal nemen, is niet bekend. De nieuwe film moet ‘Superman Returns’, het geflopte ‘Superman’-avontuur uit 2006, zo snel mogelijk doen vergeten.

6 October 2010, 12:01 admin

Parijse primeur: standbeeld van René Goscinny

22 January 2020, 12:58 Roel

Pirana overleden

20 January 2020, 20:51 Roel

Tip: Festival van het geschreven woord

16 January 2020, 11:24 Roel

Expo Simon Spruyt: De tempel ontheiligd

15 January 2020, 19:58 Roel

Save the date: Fandag van De Fameuze Fanclub

11 January 2020, 20:11 Roel

Rock Paper Pencil Games & Comics Festival

15 December 2019, 15:52 Roel

Freaks in Schaarbeek

6 December 2019, 11:13 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina