Strip Turnhout


Anthony Horowitz schrijft tweede ‘Kuifje’-film

De bekende Britse auteur Anthony Horowitz heeft in een interview voor de BBC radio onthuld dat hij werd gevraagd om de volgende ‘Kuifje’-film te schrijven als Steven Spielbergs eerste film ‘The Secret of the Unicorn’ een succes wordt. Horowitz bevestigde ook dat de mogelijke volgende ‘Kuifje’-adaptatie, die geregisseerd wordt door Peter Jackson,  ’De Zonnetempel’ wordt.

’The secret of the unicorn’ wordt de eerste in een reeks films die gebaseerd zijn op de strips van de geestelijke vader van Kuifje, Hergé. Spielberg, ‘Lord of the rings’-regisseur Peter Jackson en Kathleen Kennedy produceren de film. Het verhaal is een bewerking van de stripverhalen ‘De krab met de gulden scharen’, ‘Het geheim van de Eenhoorn’ en ‘De schat van Scharlaken Rackham’. 

‘The Secret of the Unicorn’ wordt in België en Nederland verwacht op 26 oktober 2011.

18 April 2011, 14:53 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina