Strip Turnhout


Asterix en het grote scherm

Gerard Depardieu en Edouard Baer als Obelix en Asterix in 'Asterix en de Britten'.

De bekende Galliërs Asterix en Obelix zijn binnenkort volop op het grote scherm te zien. In 2012 loopt de verfilming van ‘Asterix en de Britten’ met Edouard Baer en Gerard Depardieu in de hoofdrollen in de bioscoop en twee jaar later zullen Asterix en zijn vrienden in hun eerste animatiefilm in 3D spelen. De animatiefilm verfilmt het album ‘Asterix en de Romeinse lusthof’. De eerste foto’s uit de langspeelfilm en het eerste beeld van de 3D-Asterix zijn sinds kort te bewonderen.

Regisseur en co-scenarist van ‘Asterix’-speelfilm is Laurent Tirard, de regisseur van de succesvolle ‘Le Petit Nicolas’-film, gebaseerd op de verhalen van ‘Asterix’-scenarist René Goscinny en Jean-Jacques Sempé.

Alexander Astier, de man achter de populaire Franse tv-reeks ‘Kaamelott’, dat verstript wordt door de Vlaming Steven Dupré, regisseert dan weer de verfilming van het ‘Asterix’-album ‘De Romeinse lusthof’.

16 May 2011, 15:22 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina