Strip Turnhout


Eerste foto’s nieuwe ‘Spider-Man’-film

Het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly toont in zijn nieuwste magazine de eerste foto’s van de nieuwe ‘Spider-Man’-film.

 ’The Amazing Spider-Man’ van regisseur Marc Webb wordt de eerste waarin Andrew Garfield de rol speelt van de spinnenman. De 26-jarige Garfield volgt Tobey Maguire op. Maguire speelde Peter Parker, alias Spider-Man, in de drie eerdere films van de superheld. Emma Stone speelt de rol van Gwen Stacy, terwijl Martin Sheen de rol van Ben Parker, Peters oom, op zich neemt. De volgende ‘Spider-Man’-film zal geen vervolg worden maar zal een herstart worden waarin we Peter Parker terug op de schoolbanken zullen zien. De release van de 3D-film is voorzien voor juli 2012.

Een overzicht van de foto’s van de ‘Spider-Man’-reboot vindt u hier.

18 July 2011, 10:50 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina