Strip Turnhout


Erotische stripklassieker van Manara bij Goedele

Bij het juli-nummer van Goedele Magazine, het lifestyle en personality magazine rond mediafiguur en psychologe Goedele Liekens, kan je als je 6,90 euro toelegt het eerste deel van de erotische strip ‘Het Spel’ van de Italiaanse striplegende Milo Manara kopen. Manara was eregast op het Strip Turnhout-festival in 2009.

‘Het Spel’ is een luxueuze, unieke heruitgave van de strip die midden jaren ‘80 als ’De Schakelaar’ door o.a. Uitgeverij Sombrero op de Nederlandstalige markt werd gegooid. Milo Manara geldt als de absolute grootmeester van de Italiaanse strip. In de jaren ‘80 brak hij in de rest van Europa met de strip ‘HP en Guiseppe Bergman’, die in het legendarische tijdschrift Wordt Vervolgd werd gepubliceerd. Daarna legde hij zich toe op erotische strips, met ondermeer klassiekers in het genre als ‘De schakelaar’ en ‘De onzichtbare man’ op zijn palmares. Daarnaast tekende hij strips op scenario van grootmeesters als Hugo Pratt, Neil Gaiman, en de cineasten Alejandro Jodorowsky en Federico Fellini.

Meer info vindt u hier.

6 July 2011, 08:00 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina