Strip Turnhout


Jommekesdag mikt op meer dan tienduizend fans

Op zondag 10 juli 2011 organiseren uitgeverij Ballon Media en Domein Bokrijk opnieuw een Jommekesdag. Vorige zomer kon de populaire stripheld al rekenen op een grote massa fans. Dat succes willen de organisatoren dit jaar minstens evenaren. Jommeke en zijn kameraden hopen die dag meer dan 10.000 fans naar Bokrijk te krijgen.

Op de Jommekesdag worden de fans verwend met een groot aanbod aan activiteiten, dat jong en oud zal aanspreken.  Zo kan je o.a. meedoen aan het meebouwen aan een reuzegrote Jommeke, circustrucs leren, je weg zoeken in een strobalendoolhof, racen met de gocart, paalklimmen, piratenproeven uitvoeren, een dansworkshop volgen… Nieuw dit jaar is een massale verkleedpartij. Kinderen die verkleed als Jommeke of een van zijn vrienden afzakken naar de Jommekesdag, komen er gratis is. Als echte modellen kunnen de kinderen hun Jommekesoutfit showen op een heuse catwalk. Jommeke zelf zal uiteraard ook aanwezig zijn, net als de tekenaars van de strip Gerd Van Loock en Philippe Delzenne.

Meer info vindt u hier.

4 July 2011, 11:06 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina