Strip Turnhout


‘Kobijn’ van Lewis Trondheim in Humo

Sinds deze week start het weekblad Humo met de publicatie van ‘Invalkrachten’, een album uit de reeks ‘De ongelooflijke avonturen van Kobijn’. De strip van de Franse veeltekenaar Lewis Trondheim zal de hele zomer, negen weken lang, in het magazine te lezen zijn.

‘Invalkrachten’ is het vierde album uit de ’Kobijn’-reeks. Trondheim plaatst in de reeks zijn hoofdpersonages steeds in de meest diverse situaties, en laat die dan vervolgens ontsporen. In eerste instantie maakte Trondheim een striproman over het personage Kobijn, een konijn, voor L’Assocation. Pas later werd het een langere reeks albums die verschenen bij uitgeverij Dargaud. In het Nederlands verschijnt de reeks bij uitgeverij Silvester, die ondertussen 7 albums heeft uitgegeven. Het 8ste ‘Kobijn’-album ‘Het staat in de sterren’ ligt deze maand nog in de winkel.    

5 July 2011, 10:25 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina