Strip Turnhout


‘Het Grote Kabouter Wesley Boek’ nu ook in het klein

Na ’Het Grote Kabouter Wesley boek’, dat eind 2010 verscheen en in een mum van tijd was uitverkocht, mogen de fans van de grofgebekte kabouter zich nu opmaken voor een stormloop op ‘Het Kleine Kabouter Wesley Boek’, dat eind september 2011 verschijnt. Het nieuwe album van de creatie van Jonas Geirnaert bevat dezelfde avonturen als diegenen die verschenen zijn in het grote ‘Kabouter Wesley’-boek.

Meer dan 300 pagina’s telt ‘Het Kleine Kabouter Wesley Boek’, dat naast de ‘Kabouter Wesley’-strips ook een voorwoord bevat van Hugo Matthijsen. Kabouter Wesley is sinds zijn eerste verschijning in het weekblad Humo in 2008 immens populair geworden. Toen de avonturen van de chagrijnige kabouter in het najaar van 2009 wekelijks als korte tekenfilm in het drukbekeken TV-programma ‘Man Bijt Hond’ verschenen, startte een heuse ‘Kabouter Wesley’-hype. De filmpjes werden ook een hit op de video-website You Tube.

‘Het Grote Kabouter Wesley Boek’ dat eind vorig jaar verscheen, ging dan ook als zoete broodjes over de toonbank. Na dit succes wordt het grote boek nu in een kleiner jasje gestoken. ‘Het Kleine Kabouter Wesley Boek’ verschijnt op 27 september 2011 bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en zal 22,50 euro kosten.

6 September 2011, 10:48 admin
Sluit

Stripgids Nummer 4!

Over het slijk der aarde, de winnaar van de Bronzen Adhemar, strips uit Quebec en een dik katern over Ephameron en Grafixx.

En nummer 4 is nog dikker dan nummer 3. Vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina