Strip Turnhout


Expo’s van Marc Sleen en Judith Vanistendael gestart

Het Strip Turnhout-festival nadert met rasse schreden. Wie al een beetje stripsfeer wil opsnuiven voor het weekend van 10 en 11 december 2011 kan nu al terecht in het restaurant Cachet de Cire en het Natuurpuntmuseum in Turnhout. Daar kan u respectievelijk de expo’s ‘Anima Eterna’ van Judith Vanistendael en ‘Allemaal Beestjes’ van Marc Sleen bezichtigen.

Judith Vanistendael brak door bij het breed publiek met het tweeluik ‘De maagd en de neger’. Voor de tentoonstelling ‘Anima Eterna’ trok Judith naar het Brugse Concertgebouw, waar ze Jos Van Immerseel en zijn orkest Anima Eterna volgde tijdens een concertreeks. De tentoonstelling ‘Allemaal Beestjes’ neemt de bezoeker dan weer mee langs het dierenrijk doorheen de verschillende ‘Nero’-avonturen. Marc Sleen is niet alleen de geestelijke vader van Nero, maar ook een gepassioneerd natuurliefhebber. En dat is duidelijk te merken aan deze expo.

‘Anima Eterna’ loopt tot en met 11 december, Cachet de Cire, Grote Markt 12 in Turnhout.

‘Allemaal Beestjes’ loopt tot en met 29 januari 2012 in het Natuurpunt museum, Graatakker 11 in Turnhout. Openingsuren tijdens het festivalweekend van 10.00  tot 17.00u. Anders van  dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.


29 November 2011, 16:41 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina