Strip Turnhout


‘Bone’-film terug in beweging

Er zit eindelijk terug beweging in de plannen voor de verfilming van ‘Bone’, de fantasystrip van de Amerikaan Jeff Smith. Patrick Sean Smith, die de Amerikaanse TV-serie ‘Greek’ schreef, (her)werkt momenteel het script en P.J. Hogan zal de 3D-adaptatie regisseren. De Australiër regisseerde eerder al films als ‘Muriel’s Wedding’, ‘My Best Friend’s Wedding’ en ‘Peter Pan’. In de stripreeks ‘Bone’ worden de drie neven Smiley, Phoney en hoofdpersonage Fone Bone uit hun stad Boneville gezet en belanden ze in een nieuwe omgeving vol mysteries waar goed en kwaad door elkaar lopen en angstaanjagende creaturen het op hun leven hebben gemunt. De reeks is een wereldwijd succes. De Nederlandstalige versie werd uitgegeven door uitgeverij Silvester. Eind december 2011 verscheen ’Bone 11: Sterke Verhalen’, het laatste deel van de ‘Bone’-saga.

20 January 2012, 16:33 admin

Hubert van Ben Gijsemans als lied

28 March 2020, 09:25 Roel

Fandag van De Fameuze Fanclub

11 March 2020, 08:00 Roel

De (nobele) kunst van het tekenen!

9 March 2020, 10:14 Roel

POST COMICS

6 March 2020, 20:18 Roel

‘Drieman’ van Wide Vercnocke

28 February 2020, 19:48 Roel

9 Leuvense jongeren presenteren kortstrip in boek

12 February 2020, 20:59 Roel

Save the date: Grafixx Extd. 4

8 February 2020, 11:31 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina