Strip Turnhout


‘Gleevers dagboek’ is 11 dagen lang het Stripboekgeschenk

Vanaf 1 maart tot en met 11 maart 2012 gaan de Stripboekgeschenkdagen door. Het initiatief wil de Nederlandstalige strip in de kijker zetten. Tijdens de Stripboekgeschenkdagen krijgt de klant bij aankoop van twee strips of een besteding van minimaal 12,12 euro aan strips een album erbovenop. 

Dit jaar is dat het album ’Gleevers dagboek 2′ van de Nederlandse auteur Gerard Leever, de Stripschapprijswinnaar 2006 en bekend van strips als ‘Oktoknopie’ en ‘Suus en Sas’. De stripboekgeschenkdagen is vooralsnog eerder een Nederlands initiatief en dat merk je aan de lijst deelnemende stripspeciaalzaken, die oranje kleurt. Toch zijn er twee stripspeciaalzaken in Vlaanderen, die deelnemen aan de stripboekgeschenkdagen: Tistjen Dop (Turnhout) en ‘t Vlaams Stripcentrum (Wilrijk). ’Gleevers Dagboek 2′ is het zevende Stripboekgeschenk. Eerdere geschenken besteedden aandacht aan achtereenvolgens Henk Kuijpers, Jan Kruis, Peter de Wit, Gerrit de Jager, Don Lawrence en Studio Vandersteen.

Voor de lijst van deelnemende winkels en meer informatie klikt u hier.

29 February 2012, 16:09 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina