Strip Turnhout


Recensie

Korrigans 3: Het volk van Dana (Mosdi & Civiello)

Mosdi heeft al heel wat heroic fantasy – verhalen uit zijn mouw geschud, maar lijkt hier nogal wat problemen te hebben om zijn zelf gecreëerde sprookjeswereld onder controle te houden. Tekenaar Civiello is ook de artiest van de gelijkgestemde reeks ‘Kiem van de waanzin’ en levert hier zonder meer een mooie prestatie. Sommige tekeningen lijken zo weggelopen uit het storyboard van Lord of the Rings of uit de Warcraft games. Uitgeverij Daedalus zorgt weerom voor een mooi verzorgde uitgave en de extra pagina’s met uitgewerkte schetsen zijn om van te smullen. (MS)


Thomas Mosdi & Emmanuel Civiello
‘Korrigans 3: Het volk van Dana’, Daedalus,  48p. (+8p. extra bij deze 1ste druk),  €15,95
**

29 August 2012, 17:07 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina