Strip Turnhout


Recensie

Korrigans 4: De Heer van de Chaos (Mosdi & Civiello)

In het laatste deel van ‘Korrigans’ krijgen we dan eindelijk de langverwachte ontknoping van het Good-vs.-Evil-verhaaltje tussen het meisje Luaine en haar Korrigans en de gemene Balor en zijn Cluricauns. Scenarist Mosdi herkauwt hier met veel smaak het Lord of the Rings-wereldje en bewijst eigenlijk alleen maar dat Tolkien hét ijkpunt blijft voor elke fantasyschrijver. Civiello blijft een rasartiest en toont zich zowel in de creaties van de monsters als van de schoon madammen een echte vakman. (MS)


Thomas Mosdi & Civiello
‘Korrigans 4: De Heer van de Chaos’, Daedalus, 48 blz. (+ 8 blz. extra bij deze druk), €16,95.
***

24 August 2012, 17:40 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina