Strip Turnhout


Recensie

Sombrero Pinupreeks (Mazotti & Silvestroni)

Sombrero Pinupreeks - 1 - Lesbo pinupsHet hoofd van onze afdeling ‘frivoliteiten en schunnigheden’ heeft weer flink wat jaloerse blikken geoogst op onze redactie toen de eerste twee afleveringen van de nieuwe pinupreeks van uitgeverij Sombrero in zijn bakje terechtkwamen.

De erg verzorgde boekjes van Sombrero bevatten genoeg vrouwelijk schoon van Italiaanse makelij (het tekenwerk in het eerste deel is wel een stuk geslaagder dan in het tweede, vooral de opgenomen potloodschetsen), maar de teksten hebben… euhm…. weinig om het lijf. (MG)

Mazotti & Silvestroni,
‘Lesbo Pinups’ en ‘Sixty Pinups’, Sombrero, geen paginering, ????? €.
**

11 October 2012, 13:47 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina