Strip Turnhout


Recensie

Jojo 16: Jojo Dierenarts (Geerts)

Het is weer volop feest in dit zestiende deel van ‘Jojo’, wellicht de beste kinderstrip van pakweg de voorbije tien jaar. Met de elegante zwierigheid die we van tekenaar Geerts gewend zijn, beleven de bijzonder charmante personages uit de wereld van ‘Jojo’ weer allerhande avonturen. Dit keer wanneer Jojo als assistent bij de vriendin van zijn papa gaat werken, een dierenarts. Ontwapenend in zijn eenvoud, poëtisch of grappig als het kan, en altijd even kundig gemaakt. ‘Jojo’ is topklasse. (MG)


Geerts,
‘Jojo 16: Jojo Dierenarts’, Dupuis, 48 blz., € ?????
****

11 October 2012, 16:22 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina