Strip Turnhout


Recensie

Stoppeltje 4: Oma Snoep (Bailly & Fraipont)

We hebben u al eerder gezegd hoe opgetogen wij zijn over de collectie Ukje van uitgeverij Dupuis: strips die zich resoluut tot de jongste lezers richten, en op een erg inventieve manier de fantasie van uw dreumes prikkelen. ‘Stoppeltje’ is een tekstloze strip, dus geschikt voor uw spruiten van zodra ze min of meer uit de luiers zijn gegroeid.

In het vierde deel alweer vertrekt Stoppeltje ’s ochtends gewoon naar school. Nog een kus van mama, en hij is weer helemaal klaar voor de vreemde avonturen die hij onderweg beleeft. Dit keer heeft de levensgevaarlijke Oma Snoep het op Stoppeltje gemunt. Gelukkig eindigt hij uiteindelijk weer in de armen van zijn moeder, die hem onderstopt. Klaar voor een rustige nacht. Heel leuke strip. (ZS)


Pierre Bailly & Céline Fraipont
‘Stoppeltje 4: Oma Snoep’, Dupuis (Collectie Ukje), 32 blz., €9,50.
****

17 October 2012, 09:44 admin
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina