Strip Turnhout


Recensie

Phinny, Rendez-vous (De Heij)

http://www.comicstripshop.com/images/database/pRgGDDlWd0qb4eNdP86oFred De Heij is een Nederlander die al bijna heel zijn carrière in de hele of halve underground actief is. Zijn oplagecijfers kennen we niet precies, maar we schatten dat het er een paar honderd zullen zijn. ‘Phinny, Rendez-vous’ is een spannende thriller, die bovendien goed getekend is in Heijs herkenbare harde zwart-witstijl die op zijn beste momenten aan Manara doet denken. Waarmee maar weer eens bewezen wordt dat de schaal waarop je iets doet, niets zegt over de kwaliteit van waar je mee bezig bent. (MG)


Fred De Heij
‘Phinny. Rendez-vous’,
Xtra, 134 blz., €13,50.
***

24 October 2012, 15:52 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina