Strip Turnhout


Recensie

Krasse Knarren 2: Bonny and Pierrot (Lupano & Cauuet)

Subversieve, gezagsontrouwe 80-plussers, die er op hun leeftijd nog steeds het beste van proberen te maken. Ook in hun wereld wordt er al wel eens een hart gebroken, steken verloren gewaande herinneringen plots de kop op en worden cursussen ‘computers hacken’ gevolgd. ‘Krasse knarren’ is amusant, soms zelfs erg grappig, heeft een goeie plot en zit vol innemende, geloofwaardige personages.
Lupano & Cauuet
‘Krasse Knarren 2: Bonny and Pierrot’, Dargaud, 56 blz., €12,95.

2 April 2015, 15:45 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina