Strip Turnhout


Recensie

Superman: De prijs van verandering (George Pérez, Jesús Merino & Nicola Scott)

Het gegeven dat superhelden voor een aantal albums even een heel andere richting kunnen inslaan, geeft de makers heel wat vrijheid. Deze nieuwe uitgave van ‘Superman’ bewijst echter dat het niet altijd een succesformule is.

In het begin lijkt het nog alsof Superman zich moet aanpassen aan moderne tijden, maar dat wordt eigenlijk al snel ingeruild voor een vrij ordinair Superman-versus-slechterik-verhaaltje. Tot overmaat van ramp is ook het tekenwerk hier vaak abominabel: Superman staat er vaak zo stijf als wat bij, en midden de actie blijven de figuren zelf onbeweeglijk op het blad plakken. (WLE)George Pérez, Jesús Merino en Nicola Scott
‘Superman: de prijs van verandering’, RW, 144 blz., €17,95.10 September 2015, 13:32 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina