Strip Turnhout


Strip2000 en Syndikaat gaan samenwerken

Vanaf 1 januari 2016 slaan de Nederlandse stripuitgeverijen Strip2000 en Syndikaat de handen in elkaar. Strip2000 neemt een belang in Syndikaat en gaat investeren in uitbreiding van hun fonds. Het album ‘Ik, Mik’ van Maikel Verkoelen is het eerste resultaat.

“Deze samenwerking biedt ons nog meer ruimte om talent aan te trekken”, aldus Carolien van der Heijden, directeur van Strip2000. “Daarnaast geeft het ons de kans om enkele albums uit te proberen en rustig te laten groeien.” “Syndikaat kan dan weer ten volle gebruik maken van de publiciteitsmogelijkheden waarover Strip2000 beschikt”, vult Marc de Lobie, eigenaar van Syndikaat, aan. “Daarnaast wordt het distributienetwerk groter en liggen er meer kansen in het buitenland.”

Strip2000 en Syndikaat blijven verder wel volledig zelfstandig opereren.

21 December 2015, 13:26 Wouter

Parijse primeur: standbeeld van René Goscinny

22 January 2020, 12:58 Roel

Pirana overleden

20 January 2020, 20:51 Roel

Tip: Festival van het geschreven woord

16 January 2020, 11:24 Roel

Expo Simon Spruyt: De tempel ontheiligd

15 January 2020, 19:58 Roel

Save the date: Fandag van De Fameuze Fanclub

11 January 2020, 20:11 Roel

Rock Paper Pencil Games & Comics Festival

15 December 2019, 15:52 Roel

Freaks in Schaarbeek

6 December 2019, 11:13 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina