Strip Turnhout


Eerste editie ISA pas in mei 2018

Ballon Media en Standaard Uitgeverij hebben, in overleg met Stad Antwerpen, beslist om de eerste editie van het Internationaal Stripfestival Antwerpen (ISA) te verplaatsen naar mei 2018. Oorspronkelijk was die gepland voor het eerste weekend van mei dit jaar maar dit blijkt te snel voor “enkele bijzonder relevante deelprojecten” en voor het oprichten van een organiserende vzw.

“We doen dit enerzijds met spijt in het hart omdat er zowel inhoudelijk als naar sponsors en partners toe reeds een mooi traject werd afgelegd”, laten CEO’s Alexis Dragonetti van Ballon Media en Jeroen Overstijns van Standaard Uitgeverij weten in een gezamenlijk persbericht. “Anderzijds zijn we verheugd over de mogelijkheden die ontstaan door alsnog de noodzakelijke tijd te nemen voor de organisatie van ISA.”

De ambitie van ISA blijft evenwel onverminderd: een festivalbeleving creëeren “die Antwerpen inderdaad kroont tot Striphoofdstad van Vlaanderen. We garanderen de kwalitatieve en vooropgestelde ambitieuze invulling van dit stripfestival in 2018, tijdens het eerste weekend van mei.”

3 March 2017, 06:00 Wouter
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina