Strip Turnhout


Eerste editie ISA pas in mei 2018

Ballon Media en Standaard Uitgeverij hebben, in overleg met Stad Antwerpen, beslist om de eerste editie van het Internationaal Stripfestival Antwerpen (ISA) te verplaatsen naar mei 2018. Oorspronkelijk was die gepland voor het eerste weekend van mei dit jaar maar dit blijkt te snel voor “enkele bijzonder relevante deelprojecten” en voor het oprichten van een organiserende vzw.

“We doen dit enerzijds met spijt in het hart omdat er zowel inhoudelijk als naar sponsors en partners toe reeds een mooi traject werd afgelegd”, laten CEO’s Alexis Dragonetti van Ballon Media en Jeroen Overstijns van Standaard Uitgeverij weten in een gezamenlijk persbericht. “Anderzijds zijn we verheugd over de mogelijkheden die ontstaan door alsnog de noodzakelijke tijd te nemen voor de organisatie van ISA.”

De ambitie van ISA blijft evenwel onverminderd: een festivalbeleving creëeren “die Antwerpen inderdaad kroont tot Striphoofdstad van Vlaanderen. We garanderen de kwalitatieve en vooropgestelde ambitieuze invulling van dit stripfestival in 2018, tijdens het eerste weekend van mei.”

3 March 2017, 06:00 Wouter