Strip Turnhout


Stripgids op het Stripfeest in Brussel

Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september vind je Stripgids in het Brusselse Warandepark. Al voor het achtste jaar op rij is het Stripfeest hét evenement bij uitstek voor alle fans van stripverhalen. Voor het eerst is er ook van alles te beleven in BOZAR maar ons vind je in het Warandepark, op stand C8.

Net als in de eerste nieuwe Stripgids staat op onze stand NIX centraal. In het pop-uppostkantoor worden de gloednieuwe postzegels van Kinky en Cosy voorzien van een unieke Stripgids-stempel. Bovendien tonen we in een mini-expo verschillende facetten van zijn werk. NIX signeert vrijdag van 18u30 tot 20u op de stand van uitgeverij Ballon Media.

Uiteraard kun je je op de Stripgids-stand ook abonneren op “het Nieuw Wereldtijdschrift van de strip“. Afhankelijk van het abonnement ontvangt u een print en/of een litho van NIX. Tenslotte nemen we enkele van de boeken mee die Strip Turnhout publiceerde, waaronder biografieën van Bob De Moor, René Goscinny en GoT.

31 August 2017, 05:00 Wouter
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina