Strip Turnhout


Eindejaarsoffensief van YIEHA

YIEHA maakt zich op voor een warm jaareinde. Ondertussen bestaat het digitale stripplatform van Ballon Media en Standaard Uitgeverij twee jaar en telt het bijna 3000 albums en volledige reeksen van onder meer Jommeke, Suske en Wiske en De Blauwbloezen. Via www.yieha.be/printondemand kunnen voortaan ook gepersonaliseerde strips besteld worden. Wie avonturen wil beleven in de plaats van Jommeke of Suske, kan hier een naam, foto en boodschap invoeren. Softcovers kosten €19,90, hardcovers €24,90. Twee dagen na de bestelling zit het album in je brievenbus. “We hebben van in het begin gesteld dat ons digitale platform YIEHA het startpunt zou worden van bijkomende services aan de stripliefhebber”, aldus Alexis Dragonetti van Ballon Media. “Met de gepersonaliseerde albums zetten we nu een eerste stap in die richting.”

Verder zet YIEHA zich tijdens deze laatste weken van het jaar ook in voor De Warmste Week. Tot 24 december zijn er drie albums downloadbaar voor €5,99, de opbrengst gaar naar een goed doel. Voor ‘Lang zal hij leven’, een Jommeke special voor zijn zestigste verjaardag, is dat Make-a-Wish Foundation, voor ‘De spitse bergen’, de Suske en Wiske van Tom Waes en Charel Cambré, is dat SOS Kinderdorpen. “En we gingen in zee met Dominiek Vermandere, die samen met Ralf van der Hoeven TrolTrol bedacht en maakte, een nieuwe stripreeks”, zegt Pieter De Schauwer van YIEHA. “Dominieks zus Pascale werd geboren met een beperking en wordt begeleid door vzw De Achtkanter, vandaar het plan om met TrolTrol voor hen fondsen te werven. De reeks is exclusief beschikbaar op YIEHA.”

11 December 2017, 05:00 Wouter
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina