Strip Turnhout


Eerste Stripfestival Brugge mikt op ‘upcoming talent’

Op 23 en 24 maart 2019 vindt in basisschool Mozaïek (Sint-Kruis Brugge) de eerste editie van een nieuw stripfestival plaats. De organisatie mikt op een klassieke formule met stripverkoop en signeersessies, maar legt ook een aantal andere opvallende accenten.

Tijdens het stripfestival zijn er in BS Mozaïek twee tijdelijke tentoonstellingen te zien: ‘Brugge in de strip’ en ‘Bier gestript’. Zo wil de organisatie het plaatselijke erfgoed de nodige aandacht geven. Bovendien biedt het festival ook een vrij podium aan jong aanstormend talent. Ze mogen grafisch werk promoten en hun kunnen demonstreren. Daarvoor slaat de organisatie onder andere de handen in elkaar met de afdeling ‘Digital Film and Art’ van KTA Brugge.

Het programma van Stripfestival Brugge wordt op dit moment nog samengesteld. Geïnteresseerde tekenaars en standhouders kunnen contact opnemen met Bart Jonckheere via stripfestivalbrugge@hotmail.com of 0486/15.49.09

Volg de ontwikkelingen rond het stripfestival hier: https://www.facebook.com/bruggestripfestival

Brugge

Brugge

10 December 2018, 12:45 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina