Stripgids Academie heeft nieuwe troef

Je bent hier:  Home » Nieuws » Stripgids Academie heeft nieuwe troef


Voor het derde jaar op rij helpen we jong (en desgewenst ouder) talent goed op weg om stripmaker te worden. En natuurlijk doen we dat, na bewezen succes, opnieuw samen met de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten van Turnhout én LUCA Beeldverhaal en Graphic Storytelling Brussel.
Nieuw in deze reeks is een korte verhuizing naar het FabLab 2300, een gespecialiseerd maakatelier voor strip- en spelmakers. De cursisten van de volwassenengroep zullen tijdens twee lessen in het state of the art grafisch laboratorium gratis gebruikmaken van een batterij gespecialiseerde toestellen om hun ideeën en ontwerpen tot leven te wekken.

Praktisch

De lessenreeks kost 80 euro, als je een UiTPAS met kansentarief hebt, betaal je 16 euro. Inschrijven doe je per mail naar gro.sdigpirts@ofni. Stort het inschrijvingsgeld op BE04 0682 4071 5631 op naam van Strip Turnhout vzw, Warandestraat 42, 2300 Turnhout. Vermeld in de mededeling Stripgids Academie EN groep A (vanaf 17 jaar) OF groep B (van 12 tot 17 jaar). De reeks loopt tussen 26 oktober en 22 februari. De lessen van beide groepen vinden plaats telkens op zaterdag van 13 tot 16.30 uur in de Kunstencampus. Groep A verhuist voor twee lessen naar het FabLab 2300.