Strip Turnhout


Contact

Stripgids (Strip Turnhout vzw)

p/a de Warande
Warandestraat 42
B – 2300 Turnhout

tel: +32 14 47 22 41

Opgelet, je treft de Stripgids-ploeg eerder niet dan wel op kantoor. Wil je ons bereiken? Dan stuur je best een e-mail. Bel je ons toch op, dan kom je terecht bij het algemeen nummer van de Bibliotheek Turnhout, waar we momenteel huizen.

e-mail: info@stripgids.org

Onze ploeg:

  • Projectmedewerkers: Sven Denis & Kurt Morissens
  • Redactie tijdschrift: Canan Marasligil, Dennis Marien, Iwein Vandevyver, Lukas Verstraete, Mila Van Goethem, Marc Legendre, Karl Van den Broeck, Steve Michiels & Tom Metdepenningen
  • Redactieraad tijdschrift: de redactie, uitgebreid met Judith Vanistendael, Frederik Hautain, Kurt Snoekx & Philippe Capart
  • Hoofdredacteur tijdschrift: Roel Daenen (redactie@stripgids.org)
  • Website: Tom Wouters
  • Vrijwilligers: Anita Vervecken, Lieve Quadflieg, Raymond Hoste & Wouter Adriaensen
  • Raad van bestuur en Algemene Vergadering: Bart Wuyts (voorzitter), Tine Anthoni, Bruno Willaert, Michael Cornelissen, Koen Leemans, Staf Pelckmans, Karl van den Broeck & Jan Smet (erevoorzitter en AV)

BTW: BE 866 844 755

Strip Turnhout vzw krijgt voor haar werking steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren, de stad Turnhout en de Warande.

Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina