Strip Turnhout


Stripgids

Uw gids door de intrigerende wereld van het beeldverhaal

Stripgids verschijnt vier keer per jaar, bij het begin van elk seizoen. Het blad houdt de vinger aan de pols van wat er leeft in de wereld van de Vlaamse en internationale strip. Aan de hand van interviews, essays, nieuwsberichten, columns, recensies en voorpublicaties, en met een heel brede focus, houdt Stripgids zijn lezers op de hoogte van wat er reilt en zeilt.

Recente perscommentaren:

“In dit als vanouds rijkgevulde magazine bulkt het weer van de interessante en verrassende interviews. Op de aftiteling staan onder meer Kees van Kooten, De SmurfenEsther Verkest,Jean-Pol, David Lloyd, Johan De Moor, Sigmund, Étienne Davodeau, Ben Seys en Bart Proost. Vooral het voorsmaakje van de strip van Emilie Timmermans op scenario van Conz(die de cover tekende) belooft veel goeds. Middenin zit een uitgebreid dossier over John Flanders, de schrijver én de stripscenarist. Dit magazine ligt gewoon gratis in Vlaamse stripwinkels en bibliotheken.”

(Stripspeciaalzaak.be over Stripgids 44, winter 2016.)

Abonnementen

U vindt Stripgids gratis in stripspeciaalzaken  en de bibliotheken van de Vlaamse centrumsteden.

Krijgt u het blad toch liever vier keer per jaar in de brievenbus, dan kan u zich abonneren. Een abonnement kost 15 euro voor een jaar.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt alle informatie over de betalingsmodaliteiten.