Strip Turnhout


Stripgids

Uw gids door de intrigerende wereld van het beeldverhaal

Stripgids verschijnt vier keer per jaar, bij het begin van elk seizoen. Het blad houdt de vinger aan de pols van wat er leeft in de wereld van de Vlaamse en internationale strip. Aan de hand van interviews, essays, nieuwsberichten, columns, recensies en voorpublicaties, en met een heel brede focus, houdt Stripgids zijn lezers op de hoogte van wat er reilt en zeilt.

Recente perscommentaren:

“Opnieuw een gevarieerde inhoud met interviews met Jacques Ferrandez, Steven Dupré, Marcel Ruijters, Peter Pontiac (zijn wellicht allerlaatste interview!) en de auteurs van Undertaker en Magasin Général, een uitgebreid profiel van Hec Leemans. Er is een dossier over digitale strips op het platform YIEHA van Standaard Uitgeverij en Ballon Media (de uitgevers leggen het hoe en waarom uit). En verder weer interessante nieuwsberichten, besprekingen, columns, artikels, voorpublicaties en diverse meer.”


(Stripspeciaalzaak.be over Stripgids 41, lente 2015.)

Abonnementen

U vindt Stripgids gratis in stripspeciaalzaken  en de bibliotheken van de Vlaamse centrumsteden.

Krijgt u het blad toch liever vier keer per jaar in de brievenbus, dan kan u zich abonneren. Een abonnement kost 15 euro voor een jaar.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt alle informatie over de betalingsmodaliteiten.