Strip Turnhout


Kom zines maken in Muntpunt!

Zine Club

Zine Club

Zines (zoals in ‘magazine’ of ‘fanzine’) zijn boekjes met teksten, collages en/of illustraties die in eigen beheer worden uitgebracht. Ze zijn de speeltuin voor jong literair en grafisch talent. Zines worden doorgaans gemaakt met een kopieerapparaat. Sluit je aan bij een vriendelijke bende verhalenvertellers, tekenaars en vaklui en maak, samen met hen. Gabri Molist en zijn special guests leren je in Muntpunt de kneepjes van het vak.

Zine Club is de perfecte plek voor iedereen die houdt van tekenen, vertelln en papier. In deze wekelijkse, gratis workshop werk je samen aan kleine publicaties. Bij wijze van inspiratie nodigen we verschillende (internationale) zinemakers en -collectieven uit om over hun werk te praten en te helpen.

Wanneer?

Telkens van 18 tot 20u.

Waar?

In Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel, www.muntpunt.be.

Zine Club is een initiatief van het Instituto Cervantes en Muntpunt. De workshops worden begeleid door Gabri Molist, een Spaanse illustrator en zinester uit Brussel.

Opgelet! De voertaal van de workshop is Engels.

21 January 2019, 21:07 Roel
Sluit

Stripgids Nummer 5!

Met een dik katern over leven en werk van Charel Cambré, strips uit Tsjechië, welzijn en de dekolonisatie van de strip. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf midden juni overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina