Niet te missen: Grafixx 2018!

Je bent hier:  Home » Nieuws » Niet te missen: Grafixx 2018!
Grafixx_Campagnebeeld

Grafixx_Campagnebeeld

Grafische kunst staat meer dan ooit in de spotlights, maar blijft lustig buiten lijntjes en hokjes kleuren. Het Antwerpse festival Grafixx viert al jarenlang de vele gezichten en toepassingen van deze onstuimige kunsttak. Vanaf vrijdag spoelt een nieuwe lichting toonaangevende illustratoren en grafisch kunstenaars aan in DE Studio voor een weekend vol ambacht, experiment en verwondering.


Op het zinefest kan je op jacht gaan in een unieke verzameling undergroundpublicaties en prachtige beeldverhalen. In het festivalhoofdkwartier ben je uren zoet met lezingen door internationaal talent, kleurrijke expo’s, speelse workshops en verrassende animatiefilms. Vergeet ook niet aan te schuiven voor onze soirée: op vrijdagavond serveren gelegenheidscombo’s van muzikanten en artiesten een feest voor de zintuigen. Een vertrouwd recept met onvoorspelbare bijwerkingen!

Is Grafixx vooralsnog een nobele onbekende voor jou? Lees dan het jongste nummer van Stripgids, waarin Ephameron het festival en zijn medewerkers uitgebreid voorstelt in het katern.

Wanneer?

vrijdag 30/11 (20:00 – 23:00)
zaterdag 01/12 (12:00 – 18:00)
zondag 02/12 (12:00 – 18:00)

Waar?

De Studio, Maarschalk Gérardstraat 4, Antwerpen

Meer weten? www.grafixx.be
@grafixxfest #grafixxfest2018