Kom zines maken in Muntpunt!

Je bent hier:  Home » Nieuws » Kom zines maken in Muntpunt!

Zine Club

Zine Club

Zines (zoals in ‘magazine’ of ‘fanzine’) zijn boekjes met teksten, collages en/of illustraties die in eigen beheer worden uitgebracht. Ze zijn de speeltuin voor jong literair en grafisch talent. Zines worden doorgaans gemaakt met een kopieerapparaat. Sluit je aan bij een vriendelijke bende verhalenvertellers, tekenaars en vaklui en maak, samen met hen. Gabri Molist en zijn special guests leren je in Muntpunt de kneepjes van het vak.

Zine Club is de perfecte plek voor iedereen die houdt van tekenen, vertelln en papier. In deze wekelijkse, gratis workshop werk je samen aan kleine publicaties. Bij wijze van inspiratie nodigen we verschillende (internationale) zinemakers en -collectieven uit om over hun werk te praten en te helpen.

Wanneer?

Telkens van 18 tot 20u.

Waar?

In Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel, www.muntpunt.be.

Zine Club is een initiatief van het Instituto Cervantes en Muntpunt. De workshops worden begeleid door Gabri Molist, een Spaanse illustrator en zinester uit Brussel.

Opgelet! De voertaal van de workshop is Engels.