Gratis magazine Kristof Spaey in de stripwinkel

Je bent hier:  Home » Nieuws » Gratis magazine Kristof Spaey in de stripwinkel

Vanaf volgende week kan je in je favoriete stripspeciaalzaak terecht voor een gratis exemplaar van ‘Life’ magazine van Kristof Spaey. Dit tijdschrift is een persiflage op een lifestyle magazine uit de jaren 50.

Naast de geschiedenis van de Amerikaanse pulp paperbacks geeft het ook een blik achter de schermen bij Belgisch striptekenaar Kristof Spaey. Zijn Fake Vintage Book Covers bevatten de gekende ingrediënten van een pulp cover: een bloedmooie vrouw, een tot de verbeelding sprekende titel en een sensationeel tekstje.

Van deze Fake Vintage Book Covers verschijnt volgende week eveneens het vijfde en laatste artbook. ‘One Last Time’ bevat, zoals zijn voorgangers, meer dan 150 covers en illustraties in een luxueus vormgeven hardcover album. Voor de financiering van dit laatste album haalde Kristof in juni meer dan 11.000 euro op via Kickstarter bij sympathisanten van over de hele wereld.

Het gratis tijdschrift telt 24 kleurenpagina’s, is opgemaakt in drie talen (nederlands, frans en engels) en staat boordevol exclusief materiaal.