Strip Turnhout


Recensie

Tine bij de Walen (Lindingre & Nihoul)

Geachte heer hoofdredacteur, u geeft de medewerkers aan uw blad steeds de boodschap mee dat recensies voor Stripgids bij voorkeur een lengte van ongeveer 150 woorden hebben. Voor mijn stukje over ‘Tine bij de Walen’ stelt zich een probleem. Mijn oordeel over dit album is kort. Te kort. Het gaat als volgt: “’Tine bij de Walen’ ziet er niet uit en is niet grappig.” Dat zijn twaalf woorden. Meer heb ik er echt niet over te zeggen. Hoe lossen we dit op? Met vriendelijke groet, (MG).


Lindingre & Nihoul
‘Tine bij de Walen’, Glad IJs/Casterman, 48 blz., €9,80.
*

16 October 2012, 17:32 admin
Sluit

Stripgids Nummer 6!

Met artikels over 20 jaar uitgeverij Bries, de (schrikwekkende) ontlezing bij pubers, de kijk van Zidrou op de jongste lichting aan St-Lukas Brussel afgestudeerde stripmakers, het beeld van ouderen in de strip, een kijk op 60 jaar avonturen van de Rode Ridder, de comeback van de ‘X-Men’, strips op Instagram, de jarige ‘Billie & Bollie’, een stevig dossier over de Italiaanse strip, een interview met Ulli Lust én een daverend katern van en met Serge Baeken. Er is ook nieuw werk van Steven Dupré, Céline Hudréaux, Gwen Stok, Sam Peeters en het debuut van Dieter De Schutter. En nog véél meer.

180 pagina’s leesplezier, vanaf eind oktober overal te verkrijgen.

Wil je het helemaal makkelijk maken? Neem dan een abonnement. Dan valt jouw exemplaar netjes in de bus en mis je geen enkel nummer.

Met een abonnement krijg je bovendien fijne verrassingen. Je leest het goed, verrassingen – meervoud.


Ontdek hier ons onweerstaanbare aanbod Naar de startpagina