Net verschenen: Stripgids 16

Je bent hier:  Home » Nieuws » Net verschenen: Stripgids 16

Stripgids 16

De 16de Stripgids is net uit en biedt een waaier aan onderwerpen aan. In dit nummer sprak Stripgids met Claus Scholz en Martin Lodewijk over 50 jaar ‘De Rode Ridder’. Ook interviews met Baru, Charles Burns, Brecht Evens en Posy Simmonds vindt u terug in dit magazine. ‘Kiekeboe’-tekenaar Merho kruipt voor een keer in de huid van de vragensteller.

Vragenbeantwoorder van dienst is striplegende Marc Sleen. Leen Huet heeft het over Madam Pheip en Lukas De Vos over Olrik. Jan Baetens neemt afscheid van Martin Vaughn-James. Verder ook nog een voorpublicatie van Ken Broeders’  ‘Apostata’ en het kortverhaal ‘Alvearium’ van Marcel Ruijters.

De cover is trouwens van de hand van striptekenaar én De Rode Ridder-fan Stedho.

Stripgids kan u gratis terugvinden in uw Stripspeciaalzaak , Antwerpse bibliotheek of in uw brievenbus.