(Her)abonneren doe je voortaan in een flits

Je bent hier:  Home » Nieuws » (Her)abonneren doe je voortaan in een flits

Het vijfde nummer van Stripgids komt eraan! We stellen het je graag voor op 11 en 12 juni, in resp. Amsterdam en Brussel. Dat doet er ons aan denken dat het (hoog) tijd is om een abonnement te nemen, of dat abonnement te verlengen. En geloof ons op ons woord, met een abonnement zit je op rozen. Bovendien kun je je nu online abonneren. Hier en nu, jawel.


Alles over de voorstelling in Amsterdam (Boycott Books) en Brussel (Muntpunt) lees je elders op onze site. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Beide voorstellingen zijn gratis.

Verder kunnen we je nog verklappen dat abonnees bij nummer 5 een unieke, want genummerde én gesigneerde prent van Charel Cambré ontvangen. Kies je voor een Steunabonnement XL? Dan krijg je een (eveneens gesigneerde en genummerde, op zeer beperkte oplage) zeefdruk van Charel Cambré.

(Her)abonneren doe je in een handomdraai via deze pagina.