Neem een abonnement, krijg een bijzondere prent (en steun Stripgids)

Je bent hier:  Home » Nieuws » Neem een abonnement, krijg een bijzondere prent (en steun Stripgids)

Wie een abonnement neemt, zit op rozen. En dat niet alleen, want elke editie bevat een bijzonder extra!

Uw voordelen voor een rijtje?

Ten eerste: u krijgt Stripgids als eerste, netjes thuisbezorgd per post. Nog voor het in de winkel ligt. Daarnaast valt een abonnement goedkoper uit dan de aankoop van twee losse nummers. En, last but not least, u krijgt ook telkens een bijzondere attentie. Dat waren bij voorbije nummers onder meer (telkens gesigneerd en genummerd!) prenten van Nix, Judith Vanistendael, Ephameron, Griffo, Charel Cambré en Serge Baeken.
Deze prenten zijn niet in de handel verkrijgbaar.

Meesterverteller Legendre

Als abonnee krijgt u bij Stripgids #7 geen prent, maar wel een album. Een album dat bovendien niet meer verkrijgbaar is, wegens uitverkocht. Het gaat concreet over Marc Legendres Gäbrik. Bij onze collega’s van stripspeciaalzaak.be klonk het zo: “Beklijvend is het alleszins, want dagen na de lezing zijn we in gedachten nog bezig met Gäbrik. Wie het experiment niet schuwt, komt hier ruimschoots aan zijn trekken. Grote klasse, maar niet voor iedereen geschikt. Legendre blijft ons bevreemden en uitdagen, en daarmee bevestigt hij zijn plek als meesterverteller.”

Duwtje in de rug

Het neusje van de zalm is voor die abonnees die kiezen voor een Steun XL-abonnement. Voor hen is er telkens een (veelal) ambachtelijk gedrukte prent, uiteraard ook genummerd en gesigneerd. Ambachtelijk gedrukt? Zeker, zoals een lithografie, een zeefdruk en een riso. Ook deze exclusieve prenten zijn niet verkrijgbaar in de handel.

U zit op rozen, we zeiden het al.
Bovendien geeft u ons met uw abonnement een duwtje in de rug, waarvoor onze oprechte dank!

Ontdek onze formules en abonneer u, snel en veilig.