Lancering ‘Nooit meer alleen’ van Ephameron

Je bent hier:  Home » Nieuws » Lancering ‘Nooit meer alleen’ van Ephameron

Voor Nooit meer alleen weefde Ephameron ervaringen van jonge ouders samen tot een gevoelig en sfeervol beeldverhaal. Zij ging op zoek naar een gemeenschappelijke beleving van een ingrijpende levensgebeurtenis — de geboorte van een eerste kind.

Zeven hoofdstukken bieden elk een andere blik op nieuw leven, want na de komst van een kind ben je nooit meer alleen, maar ook nooit meer alleen.

Begin februari 2021 stelt Ephameron Nooit meer alleen voor. Ze legt haar gevoelige wereld bloot bij De Studio in Antwerpen, waar de auteur de laatste jaren in haar atelier aan het boek werkte. Op vrijdag 5 februari gaat Ephameron in gesprek met stripcriticus Gert Meesters en illustrator Gerda Dendooven, over het boek en over het moederschap. Deze sessie wordt opgenomen en live uitgezonden via Facebook. 

Na de komst van een kind ben je nooit meer alleen, maar ook nooit meer alleen

Op zaterdag 6 en zondag 7 februari kunnen bezoekers de tentoonstelling met een selectie originele waterverfschilderijen bezichtigen, het boek aankopen en laten signeren door de auteur. Dit beeldverhaal werd ontwikkeld in het kader van een doctoraatstraject in de Kunsten binnen de onderzoekseenheid Intermedia aan LUCA School of Arts.

PROGRAMMA

Vrijdag 5 februari 2021
Facebook live stream via @grafixxfest en @destudio.kunstenhuis
20:00 – 21:30u interview en gesprek met Ephameron, Gert Meesters | stripcriticus en
Gerda Dendooven | illustrator

Zaterdag 6 en zondag 7 februari 2021 De Studio — Studio Wit — Maarschalk Gérardstraat 4 — Antwerpen
10:00 – 18:00u tentoonstelling Nooit meer alleen

Nooit meer alleen (c) Ephameron - Oogachtend