Asterix in Lego?

Je bent hier:  Home » Nieuws » Asterix in Lego?

Vorige zomer heeft Ganpat Berrevoets, grote fan van Asterix & Obelix, een bijzondere speelsetontwerp ingediend bij Lego Ideas. Hij noemde het toepasselijk ‘Asterix the Gaul’ genoemd. Voordat Lego dit ontwerpidee daadwerkelijk omzet naar een fysieke set zijn er (veel) stemmen nodig. Waaronder die van u.

Het Lego bouwwerk ontwerp is bedoeld voor Asterix fans, andere stripfans en natuurlijk ook Lego fans, van alle leeftijden. Het idee heeft 10.000 stemmen nodig om de Lego review ronde te halen. Als het dat stadium haalt dan maakt het echt kans om door Lego te worden uitgekozen om werkelijk te worden gemaakt. Er zijn op dit moment nog zo’n 5700 stemmen nodig.

U vindt alle info over het ontwerp hier: https://ideas.lego.com/projects/001df6aa-2c65-402c-85ae-dde95cf7a148 

 

Het idee heeft 10.000 stemmen nodig om de Lego review ronde te halen.

Asterix de Galliër - (c) Ganpat Berrevoets

Nog iets over het stemmen.

U moet wel een account aan te maken. Dit kan snel door op bovenstaande link te klikken en vervolgens op de blauwe ‘Support’-knop daar te klikken. Daarna hoeft u alleen uw leeftijd, naam en emailadres in te voeren. (Uw naam en leeftijd mag u ook veranderen als u die liever niet zegt. Ook kan u aangeven verder geen berichten van Lego Ideas te willen ontvangen).

Wanneer u de verificatiecode heeft ingevoerd, kunt u opnieuw op de bovenstaande link klikken. Vervolgens klikt u weer op de blauwe ‘Support’-knop. Uw stem is dan uitgebracht.Daarna kunt u het venster afsluiten of  een reactie achterlaten bij het kopje comments onder de hoofdfoto (van het productidee). Delen met vrienden en familie kan natuurlijk altijd. Hoe meer stemmen, hoe meer kans het maakt.