Sabam for Culture steunt de creatie van uw literaire werken

Je bent hier:  Home » Nieuws » Sabam for Culture steunt de creatie van uw literaire werken

Werkt u momenteel aan een graphic novel of een stripreeks? Goed nieuws! Want Sabam for Culture ondersteunt u bij de creatie van nieuwe werken. 

Kent u de Sabams creatiebeurs voor literatuur al? Via deze beurs wilt deze u financieel ondersteunen bij het schrijfproces of uw kosten voor research dekken. Ze staat open voor alle genres en bedraagt 1.500 euro.

De beurs staat open voor alle genres en bedraagt maximum 3.000 euro.

Of kan u steun gebruiken bij de creatie van uw beeldverhaal? Met deze beurs voor illustratie en strip kan u zowel steun aanvragen voor één publicatie, als voor een reeks. De beurs staat open voor alle genres en bedraagt maximum 3.000 euro. De helft van dat bedrag is dan bestemd voor de auteur, de ander helft voor de illustrator. Ontdek de voorwaarden.

Calvin & Hobbes

Dien nú uw aanvraag in

Interesse? Wacht niet langer en dien uiterlijk op 30 juni 2021 uw aanvraag in. Een externe jury, samengesteld uit professionals binnen de sector, oordeelt vervolgens welke projecten kunnen rekenen op onze steun. Hebt u een vraag? Aarzel niet en contacteer Sabamvia eb.mabas@erutlucrofmabas. Hun medewerkers helpen u graag verder.