Gezocht: illustrator / stripmaker / cartoonist

Je bent hier:  Home » Nieuws » Gezocht: illustrator / stripmaker / cartoonist

Flanders DC, het aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector, zoekt grafisch talent. Stripmakers, illustratoren, cartoonisten: trek je stoute schoenen aan, kam je haren en stel je kandidaat voor een – uiteraard – betaalde opdracht.

Op de website lezen we: “Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Als vzw werken we in opdracht van de Vlaamse overheid en nemen we een neutrale positie in. We ondersteunen creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Zo zorgen we voor meer Return on Creativity.”

We ondersteunen creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Zo zorgen we voor meer Return on Creativity

Elke maand wordt een grafisch talent uitgenodigd om na te denken over een thema dat creatieve ondernemers aanbelangt. Het resultaat is een stripverhaal/illustratie/cartoon die op de website en social media van Flanders DC verschijnt. En die wordt erg gesmaakt door de volgers van de organisatie.

Wil jij als grafisch talent ook  met zo’n opdracht aan de slag? Laat dan zeker iets weten aan eb.cdsrednalf@yornav.seim.

Lectrr, Iris Van Robays, Bram Algoed, Niet Nu Laura, Helene Lespagnard, Thijs Desmet, Kim Duchateau, Jango Jim, Lukas Verstraete, Chrostin en Floor Denil deden het je voor. Op de site van Flanders DC kan je ze allemaal bekijken: https://www.flandersdc.be/nl/magazine/comics

(c) Thijs Desmet