23 april: Nathalie Carpentier te gast op opendeurdag StripARK

Je bent hier:  Home » Nieuws » 23 april: Nathalie Carpentier te gast op opendeurdag StripARK

Op 23 april tussen 14 en 17 uur krijgt de StripARK hoog bezoek. De laagdrempelige wijkstripbibliotheek in de Parkwijk in Turnhout ontvangt die dag stripauteur Nathalie Carpentier. Zij liep een jaar lang rond in “de spannendste wijk van Turnhout” en tekende een prachtige reportage.

Voorpublicaties verschenen al in De Standaard en in Apache Magazine, maar op 23 april wordt het volledige album ‘De Parkwijk’ in primeur verdeeld onder de bewoners van de wijk. Nathalie Carpentier, een van de weinige Vlaamse stripjournalisten, zal haar album signeren.

De StripARK stelt zich tot doel om zo veel mogelijk bewoners van de Parkwijk (en daarbuiten) te laten kennismaken met strips

Ondertussen maakt het team van Stripgids van de gelegenheid gebruik om de deuren van de StripARK open te gooien voor het publiek dat wil kennismaken met de bib-zonder-lidkaart. De StripARK stelt zich tot doel om zo veel mogelijk bewoners van de Parkwijk (en daarbuiten) te laten kennismaken met strips én hen ook toe te leiden naar de stedelijke bibliotheek in de Warande. Niet-buurtbewoners van de Parkwijk kunnen ook een exemplaar van Nathalie Carpentiers album afhalen in de StripARK.

Meer info over de StripARK

Parkwijk