Stripgids Salon op zaterdag!

Je bent hier:  Home » Nieuws » Stripgids Salon op zaterdag!

Zaterdag 13 mei is het weer zover: het Stripgids Salon landt in de Warande. De bib en Stripgids zorgen ervoor dat alles wat ‘hot en trending’ is in de Nederlandstalige strip in Turnhout langskomt. Een niet te missen evenement voor ieder met een hart voor de strip en het beeldverhaal.

Enorm sympathieke gasten die avond in het salon van VRT-journaliste Marjan Temmerman zijn Erik Kriek (waarvan net ‘De kuil’ verscheen bij Scratch Books), Dirk Van de Wiel (de man achter ‘Van 9 tot 5’), Ilah (bekend van ‘Cordelia’ en nu bezig met een nieuw project) én Veerle Hildebrandt (waarvan ‘Hild’ net verscheen bij Oogachtend).

Een niet te missen evenement voor ieder met een hart voor de strip en het beeldverhaal

Mis het dus niet! Schrijf het in die agenda en kom er lekker gezellig bijzitten!

Stripgids Salon is een heerlijk warme samenwerking tussen Stripgids en Bibliotheek Turnhout.

de Warande, Tuinzaal
Vanaf 12 jaar
20.30-22 uur
Gratis

Stripgids Salon in Leuven (c) Thijs Morissens

Wanneer

zaterdag 13 mei 2023 van 20.30 tot 22 uur

Waar

Bibliotheek Turnhout
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Gratis