Lang leve Merho!

Je bent hier:  Home » Nieuws » Lang leve Merho!

Merho blaast op 24 oktober 75 kaarsjes uit en dat vieren we op zaterdag 21 oktober met een groot verjaardagsfeest in De Warande in Turnhout. De stripauteur van de Kiekeboes nodigt al zijn lezers uit voor een live opname van ‘Welcome to the AA’, de podcast van Alex Agnew en Andries Beckers. Samen blikken ze terug op de rijkgevulde carrière van de best verkopende stripmaker van België. Trio Astor zorgt voor de muzikale omlijsting van deze feestelijke avond.

Dit stripfeest is een organisatie van Standaard Uitgeverij i.s.m. Bibliotheek Turnhout en Stripgids.

Alle info en kaartjes vind je op de website van de Warande

Stripgids-abonnees maken kans op een van de 25 duokaartjes die we weggeven. Hou dus je mailbox in de gaten.

De Wollebollen