Binnenkort: Trizombie

Je bent hier:  Home » Nieuws » Binnenkort: Trizombie

Cartoonist Lectrr (bij de burgelijke stand bekend als Steven Degryse) is een man van vele talenten. Hij waagt zich met ‘Trizombie’ aan iets nieuws. Deze nieuwe VTM GO-fictiereeks belicht een verhaal van vriendschap en avontuur in een verrassende setting. De hoofdrollen zijn weggelegd voor acteurs uit Theater Stap, een gezelschap van getalenteerde artiesten met een beperking.

In deze nieuwe fictiereeks duiken Luka (Jelle Palmaerts), Kelly (Gitte Wens), Maya (Charlotte van den Bergh), Robin (Tineke Van Haute) en George aka ‘De Slachter’ (Jason Van Laere) in een spannend avontuur. Samen genieten ze van het leven in leefgroep Stapjes tot er op een noodlottige dag een onheilspellende zombieplaag losbarst. Een gevaarlijk virus transformeert iedereen tot zombies, behalve de mensen met het syndroom van Down. In de apocalyptische wereld moet de leefgroep knokken om uit de handen van de zombies te blijven. Slaagt de vriendengroep erin de wereld te redden of zijn de zombies hen te slim af?

en gevaarlijk virus transformeert iedereen tot zombies, behalve de mensen met het syndroom van Down. In de apocalyptische wereld moet de leefgroep knokken om uit de handen van de zombies te blijven

Trizombie gaat op 2 februari op het Filmfestival van Oostende in première, zie https://www.filmfestivaloostende.be/nl/programma/2024/trizombie