Expo- en leestip: ‘Fatum mundi’ door Kaylan Saro

Je bent hier:  Home » Nieuws » Expo- en leestip: ‘Fatum mundi’ door Kaylan Saro

Kaylan Saro (°1997) studeerde in 2022 af aan LUCA school of arts, Brussel, richting beeldverhaal / illustratie.  Hij volgt momenteel zijn laatste jaar Lerarenopleiding. In 2022 won Saro de Plastieken Plunk met ‘Elke dag Goelag’, ook te zien in uw favoriete striptijdschrift, Stripgids!  Sinds herfst 2023 vrolijkt hij Humo op met zijn TTT-strookjes.

Saro’s debuutalbum ‘Fatum mundi’ is een visuele en narratieve rollercoaster. ‘Fatum mundi’ is een associatieve strip, waarin bewust een duidelijke verhaallijn ontbreekt. Saro hanteert een veelvoud aan stijlen en laat het tekenplezier van elke pagina spatten. Een tekenplezier waaraan ook menig lezer / kijker zijn hart ophaalt. Kaylan Saro, een naam om in het oog te houden!

Kaylan Saro, een naam om in het oog te houden!

Fatum mundi – Kaylan Saro

Gebonden
192 p. – tweekleuren druk (zwart + grijs)
35 euro

‘Fatum mundi’ ligt in de winkels vanaf 31 januari. De originelen van deze uitgave zijn tot en met 11 februari (finissage in aanwezigheid van Kaylan!) ook te bewonderen in the Bries Space.

Expo elke vrij, za, zo open van 14 tot 18u.
the Bries Space, Stenenbrug 15, 2140 Antwerpen

 

Kaylan Saro