'Kinky & Cosy' genomineerd voor Pulcinella Awards

Je bent hier:  Home » Nieuws » 'Kinky & Cosy' genomineerd voor Pulcinella Awards

De animatiefilmpjes van ‘Kinky & Cosy’, bekend als afsluiter van het Eén-programma ‘Volt’, zijn genomineerd voor de Pulcinella Awards op Cartoon on the Bay, het gerenommeerde Italiaanse festival voor animatie en Cross-Media.

De tekenfilms rond Nix’  stripfiguren ‘Kinky & Cosy’ verschijnen al van bij het eerste seizoen als humoristische hekkenafsluiter van het TV-programma. Het is niet de eerste keer dat de roodgejurkte tweeling van geestelijke vader Nix, pseudoniem van de Vlaming Marnix Verduyn, wordt genomineerd voor een prestigieuze prijs. In 2006 werd al verschillende keren genomineerd voor de albumprijzen van het festival van Angoulême. Nu is het dus de beurt voor de animatiefilms die genomineerd zijn in de categorie ‘TV series for young adults’.

Half april zullen de winnaars van de Pulcinella Awards bekend gemaakt worden.