Ballon Media wint Oscar voor bedrijven

Je bent hier:  Home » Nieuws » Ballon Media wint Oscar voor bedrijven

Ballon Media, de uitgever van onder andere ‘Jommeke’, viel verleden week in de prijzen. Alexis Dragonetti, de CEO van Ballon Media, mocht de Prijs Excellente Onderneming uit handen van gedeputeerde Koen Helsen en directeur-generaal Luc Luwel in ontvangst nemen. De jaarlijkse prijs, officieus een soort Oscaruitreiking voor bedrijven, wordt georganiseerd door Voka, de koepel van ondernemingen Antwerpen en Waasland, in samenwerking met de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen. De genomineerde bedrijven werden geselecteerd op basis van de jaarrekeningen die zij neerlegden bij de Balanscentrale en waarbij werd gekeken naar hun groei de afgelopen 3 jaar in omzet, personeel en toegevoegde waarde. Het Antwerps bedrijf kende zijn grooei op 1 april 2008, toen de activiteiten van kinderboekenuitgever De Ballon, boekenverdeler Balloon Books en het striplabel Mezzanine samen gebracht werden onder de nieuwe, gemeenschappelijke koepel van Ballon Media.

Op donderdag 9 november 2011 wordt in het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen uit drie arrondissementele winnaars een provinciale winnaar bekendgemaakt. Voor het arrondissement Antwerpen zal Ballon Media dus de kleuren verdedigen.