Opkomst en ondergang van het Suske en Wiske-weekblad in Stripgids 45

Je bent hier:  Home » Nieuws » Opkomst en ondergang van het Suske en Wiske-weekblad in Stripgids 45

Deze week verschijnt het alweer 45ste nummer van Stripgids, met daarin ondermeer een uitgebreid dossier over de geschiedenis van het Suske en Wiske-weekblad, een dossier over de swastika en de censuur in de wereld van het beeldverhaal, gespreken met Darryl Cunningham, Joost Swarte, Ever Meulen, Serge Clerc, mevrouw Yves Chaland, Eric Heuvel, Gerta Oparaku, D’Auwe, Daniel Clowes, het debuut van Mila Yaneva, een portfolio van Mark Smeets, op bezoek bij de Suske en Wiske-fanclub, 70 jaar ‘Lucky Luke’, en alle vaste strips en rubrieken. Vanaf deze week in een stripspeciaalzaak en bibliotheek bij u in de buurt, of in uw brievenbus.