Boekpresentatie Ben Gijsemans’ Aaron

Je bent hier:  Home » Nieuws » Boekpresentatie Ben Gijsemans’ Aaron

Op 10 september presenteert Ben Gijsemans zijn langverwachte nieuwe worp, Aaron

Met Hubert wandelde Gijsemans in 2014 meteen door de grote poort van stripland; met juichende recensies en tal van vertalingen. Met andere woorden: de verwachtingen voor Aaron zijn hooggespannen.

Waarover gaat het?

De 20-jarige Aaron spendeert zijn zomer thuis. Hij moet voor zijn herexamens studeren, maar heeft andere dingen aan het hoofd. Hij worstelt met zijn gevoelens en begrijpt zichzelf niet. In de geborgenheid van zijn kamer lijkt hij geen antwoorden te vinden, en zijn superheldenstrips helpen hem niet langer om te ontsnappen aan de dagelijkse onrust. Wanneer hij beslist om naar buiten te gaan, verandert zijn innerlijke worsteling in een maalstroom. Hij ontdekt wat hij ontkent en ontkent wat hij ontdekt.

Hij ontdekt wat hij ontkent en ontkent wat hij ontdekt

Aaron (c) Ben Gijsemans

Ben Gijsemans is een freelance animator, illustrator en striptekenaar uit Brussel. Met ‘Hubert’, zijn even prachtige als treurige debuut uit 2014, gooide hij hoge ogen in de Belgische en internationale stripwereld. Nu is daar opvolger ‘Aaron’, een controversieel boek dat zonder twijfel zijn eigen portie stof doet opwaaien.

Op deze feestelijke voorstelling van ‘Aaron’ gaat de auteur in gesprek met Kurt Snoekx, journalist bij BRUZZ én eindredacteur van het boek. Na afloop signeert hij uw pas gekochte exemplaar. Snoekx ging in 2016 bij Gijsemans op bezoek en bracht in BRUZZ verslag uit over zijn wedervaren in het atelier.

Alle info op de website van Muntpunt.